Unibet fogadás bónusz

Unibet fogadás bónuszA Unibet egyik előnye biztosan az egyik legjobb üdvözlő bónusz, amelyet jelenleg a bookies kínál. Minden új játékos a Unibet kapja meg első befizetését. Egyszerűen írja be a Unibet, és fizesse be a letétet ugyanazon a napon. A bónusz a “cash return” elvvel összhangban működik. Ez azért van, mert az első összegünket erre az összegre tudjuk fogadni, és az online fogadási bonusz társaság sikertelensége vissza fogja adni az egész tétet. Ez egy nagyon jó vészhelyzeti lehetőség, mert akkor azonnal kockáztathatunk egy jobb tétet anélkül, hogy aggódnánk a pénz elvesztése miatt.

Egy másik érdekes bónusz a Unibet játékosok számára a bónusz a felhalmozott fogadásokért. Ez az, amit bármelyik héten használunk, vagy legalább három csapatban a labdarúgáshoz vagy a teniszhez felhalmozódott fogadások egy előjáték ajánlatban. A fogadási házak speciális ajánlatában való részvétel feltétele, hogy kevesebbet nem fogadunk el 1.2-nél. Ennek eredményeként végül 400 PLN kedvezményt kapunk. Ez egy százalékos bónusz. Ha legalább 3 játékunk van, 10% -ot nyerünk. Több mint nyolc, ami már 35 százalék!

Unibet bónusz 100% – Regisztrálj most! »

A Unibet külön versenyeket is szervez, feltéve, hogy mind a 12 pontot játszották. Ha 12-ből 12-re jutunk el, akkor 10 szabad pörgetést kapunk a kaszinóban. 11 12-ben ezer euró és 12 12 10 ezer. További érdekes lehetőségek: napi játék, heti visszatérítés vagy Premium Club. Ráadásul egyes sportesemények alkalmával, p. Szervezett olimpia vagy labdarúgó-bajnokságok, további és speciális fogadási versenyek.